Kim Kims blog
Over mij

Hoi! Ik ben Kim en ik ben dik! Ik ben getrouwd met Nick (33) en moeder van dochter Cis (1). Ik heb een prima leven, maar met één ding ben ik helemaal klaar: de overtollige kilo’s. Ik wil afvallen! Elke week deel ik hier mijn ervaringen.

Op een dag realiseerde ik mij dat het echt anders moest! Het was augustus 2016, Cis werd bijna 1 en ik zag er nog steeds uit alsof ik haar net uitgepoept had. Heel mijn volwassen leven ben ik al te zwaar maar 108 kilo was ik echt nog nooit eerder geweest. En nee ik heb geen mooi excuus... Ik hou gewoon van eten, het liefst kauw ik de hele dag, en misschien ook wel nacht.. Ik lust vrijwel alles, maar het allermeest houd ik van zoet. Anyhow, dit moest stoppen! 

En nu ben ik begonnen! Begonnen met gezond eten en drinken. Gewoon normaal, ik gebruik mijn verstand. Ik doe niet aan gekke shakes of vieze maaltijdvervangers. Gewoon zoveel mogelijk gezonde en pure producten en porties van normaal formaat. Natuurlijk laat ik weleens een steekje vallen, regelmatig hele grote steekjes zelfs.. Maar jij bent mijn stok achter de deur, ik wil dit heel graag en dankzij jou moet ik ook echt!

Dankjewel X 1000 

  1. Super! Zet m op!

  2. Hoi Kim,
    Wat knap dat je dit online deelt, heel goed dat is al een geweldige stap in de goede richting! Ik probeer zelf ook gezonder te eten en dat gaat hap voor stap, maar zolang we blijven genieten en ons er bewust van zijn komen we er wel. Ga zo door! groetjes Maike