Kim Kims blog
18 december 2017
Ik sta er zelf van te kijken hoe het er in mijn eigen hoofd aan toe gaat

Week 65 Aantal kilo’s: 91.6 (-16.4 kilo)

Wauw.. Onder de indruk.. Wat ontzettend veel lieve en mooie reacties hebben we ontvangen op mijn vorige blog en vlog. Dankjulliewel daarvoor, echt heel waardevol.

 

Balans

De feestdagen komen er aan! Tijd om de balans op te maken.. Wat een jaar! Er is zo ontzettend veel gebeurd. Qua afvallen is het lang niet zo gegaan als dat ik voor ogen had.. Ik had vorig jaar namelijk bedacht dat ik deze kerst een complete nieuwe outfit kon aanschaffen in minstens 3 maten kleiner! 

 

Moeilijk

Helaas is dat niet helemaal het geval. Sterker nog, ik denk dat ik mijn outfit van vorig jaar eventueel best nog wel aan zou kunnen. Ga ik niet doen uiteraard! Hé hé! Maar het zou misschien best kunnen.. Ik sta er zelf van te kijken hoe het er in mijn eigen hoofd aan toe gaat. Elke week heb ik mijn gewicht met jullie gedeeld en elke keer als ik niet was afgevallen of zelf was aangekomen was dat moeilijk om te doen. 

 

Stemmetje

Want ik wilde mooie resultaten showen, ik wilde dat iedereen trots op me zou zijn. Ik wilde dat mensen konden zeggen “Goh, jij gaat lekker hé?!” Ik ging er vanuit dat die drive voldoende was om het ook echt te doen. Maar zo werkt het dus helaas niet.. in mijn achterhoofd zat een stemmetje dat steeds zei “Boeie! Neem toch gewoon dat koekje! Er zijn véél ergere dingen op de wereld!” 

 

Erger

En die ergere dingen die zijn er ook echt natuurlijk. Want inderdaad, het is helemaal niet belangrijk of je wel of niet afvalt als je op hetzelfde moment van iemand hoort dat hij ernstig ziek is.. Of als er wéér een aanslag is gepleegd.. Of als je wéér een miskraam hebt gehad.. Of als een dierbare komt te overlijden.. Of.. Nou ja, je begrijpt me vast wel. Er zijn ergere dingen in het leven dan niet afvallen. Of eigenlijk dan jezelf te dik vinden. 

 

Proosten

Toch wil ik zo ontzettend graag slanker zijn. Nog steeds.. “Als je iets héél graag wilt dan kun je het!” Ik hoor mezelf dat zinnetje vaak tegen mijn nogal ongeduldige dochter zeggen. Maar is dat wel echt zo? Ik kan er momenteel geen antwoord opgeven.. Wat ik wel héél zeker weet is dat ik volgend jaar Oud & Nieuw slanker wil proosten op het leven dan tijdens de komende Oud & Nieuw. 

 

Wedden?

Ik ga ab-so-luut niet opgeven! Ik sta mezelf nu eventjes toe om stil te staan qua gewicht maar ik kijk er ook echt weer enorm naar uit om na de feestdagen weer onwijs te gaan knallen! Sporten en voeden in plaats van bank-hangen en vreten.. Volgend jaar kerst is mijn outfit van vorig jaar echt veel en veel te groot! Wedden?

 

Fijne kerst! Geniet, proost, dans, lach en straal!