Kim Kims blog
6 december 2017
Terwijl ik ‘kerst’ schrijf denk ik aan kerstkransjes

Week 63 Aantal kilo’s: 91.6 (-16.4 kilo)

Zooo Sinterklaas en zijn hulpjes zijn héél fijn het land weer uit.. Vandaag ga ik dus absoluut, zeker, echt NIET naar de supermarkt! De kans dat er errug veel verleidelijk afgeprijsd lekker snoepgoed ligt is namelijk veel en veel te groot. Wat was het weer gezellig, het Sinterklaas gebeuren. Schoentje zetten, cadeautjes uitpakken, snoepen.. Ik hou er van!

 

Geborrel

Maar nu moet ik dus wel weer eventjes gewoon normaal doen. Geen gesnaai en geborrel meer tot de kerst. Noh.. terwijl ik ‘kerst’ schrijf denk ik aan de kerstkransjes die nu vast héél snel in de winkels komen te liggen. Die lekkere gevulde weet je wel? Wat erg dat ik daaraan denk! Of zouden ze inmiddels zelfs al in de winkel liggen? Ik ga vandaag NIET naar de supermarkt!

 

Focus

Oké! Focus! 2 seconden geleden schreef ik nog dat ik nu weer even gewoon normaal moet doen. Gewoon gezond, geen onnodige borrels. En geen chocola.. Daar krijg ik toch sowieso geen energie van. En ik ben er ook gewoon klaar mee na die feestjes die Sinterklaas voor me gegeven heeft. Momenteel heb ik niet eens trek in chocolade letters die liggen te wachten in de la.

 

Ziek

Afgelopen dagen was Cis ziek, oorontsteking. Ze hing als een koortsige lappenpop in mijn armen en wilde nergens anders bivakkeren dan tegen mij aan. Ontzettend zielig maar ook ontzettend onhandig. Probeer maar eens een gezonde salade te maken met een kind op je arm! Ik was trouwens zo met haar bezig dat ik vergat te eten.. Dat zegt wel wat hé? Betekend trouwens niet dat het onwijs goed is gegaan want zodra ze op bed lag (ons bed..) kreeg ik natuurlijk bere-trek!

 

Snoepjes

Gelukkig gaat het nu weer wat beter met Cis en vraagt ze zelfs al weer om snoepjes, tsja.. kind van d’r moeder. Dus ik kan me weer even op mezelf focussen. Gezonde ontbijtjes voorbereiden bijvoorbeeld. Pff.. Die stomme gevulde kerstkransjes zitten nog steeds in mijn hoofd, ze gaan er niet uit! Hoe hard ik ook mijn best doe om er over heen te schrijven.. Ik ga ze niet kopen! IK GA ZE NIET KOPEN! Pas als het echt kerst is ga ik ze halen, kan ik mooi meteen 2 zakken voor de prijs van 1 meenemen..