Kim Kims blog
29 november 2017
Dan gooien we onze kont tegen de krib en willen we het tegenovergestelde doen

Week 62 Aantal kilo’s: 91.6 (-16.2 kilo)

Ik was er stil van.. Echt! Wat een ontzettend lieve, bemoedigende, strenge, behulpzame, eerlijke en mooie reacties heb ik gekregen op mijn vorige blog. Waar ik vorige week enorm twijfelde over plaatsing ben ik nu eigenlijk alleen maar super dankbaar dat ik me zo opengesteld heb. 

 

Verschuldigd

Wat ik helemaal aan het begin hoopte is meer dan gelukt, jullie trekken mij enorm door deze strijd. Als ik niet iedere week een blog en vlog had hoeven te maken woog ik nu zeker weten allang al weer 108 kilo! En dikke kans dat het zelfs wel meer zou zijn dan dat.. Maar nu wil en kan ik niet opgeven! Niet omdat ik vind dat ik dat jullie verschuldigd ben maar omdat jullie me laten inzien dat ik dat aan mezelf verschuldigd ben!

 

Betrokken volgers

Mijn inbox zat vol met berichtjes van professionals die mij heel graag bij willen staan. Ook heb ik ontzettend veel linkjes en of gegevens van professionals gekregen via lieve en betrokken volgers. Dit weekend ga ik er eens goed voor zitten en me er enorm in verdiepen. Er zitten interessante keuzes bij en ik weet dus eigenlijk nu al dat het er niet bij eentje blijft.

 

Ter harte

Mede omdat ik dus niet helemaal lekker in mijn vel zit heb ik een paar mooie tips ter harte genomen en me ermee verzoend dat de december maand geen maand is om kilo’s kwijt te raken. Nee niet boos worden! Natuurlijk weet ik dat het wel kan want waar een wil is is een weg. Maar die wil is er gewoon héél eventjes niet.. Puur omdat mijn hoofd andere prioriteiten heeft.

 

Hetzelfde

Uiteraard is het absoluut NIET de bedoeling dat ik kilo’s aan kom de komende weken! Maar mijn doel is om in ieder geval deze maand hetzelfde gewicht te behouden. En pfjieuw zeg.. wat geeft dat een rust! In mijn hoofd, in mijn lijf.. Wat een rust! En wat voelt dat fijn.. 

 

Eigen willetje

Kijk, ik ben nou eenmaal een typje met een eigen willetje. Ik herken mezelf in Cis en dat is nogal confronterend maar vooral ook ontzettend duidelijk. Wij houden er niet van als iemand ons verteld wat we moeten doen, ook niet als diegene ons eigen ik-je is. Dan gooien we onze kont tegen de krib en willen we héél graag het tegenovergestelde doen. Heb je ‘m? 

 

Chocolade letter

Dus.. Als ik nu géén chocolade letter eet is dat omdat ik ‘m simpelweg niet hoef, gewoon geen trek in zeg maar. En dan eet ik ‘m dus niet juist wel omdat ik ‘m niet mag! Snap je ‘m nog? Nou dat dus..