Kim Kims blog
1 november 2017
De 5de keer had ik ineens een Sinterklaas kikker naar binnen geduwd!

Week 58 Aantal kilo’s: 89.8 (-18.2 kilo)

Eergisteravond vond ik Nick ineens héél stom.. Ik vond dat hij niet lief genoeg was, dat hij te weinig in het huishouden deed, dat hij überhaupt te weinig thuis was en ik dus heel zielig was omdat ik altijd en overal maar he-le-maal alleen voor stond. 

 

Kikker

Gister liep ik 5 keer in 10 minuten tijd naar de snoepvoorraad en had ik de 5de keer ineens een Sinterklaas kikker naar binnen geduwd.. Toen ik daarna niet kon vinden wat zocht, namelijk iets wat echt heel lekker was en ook gezond maar waar ik geen moeite voor hoefde te doen viel het kwartje. Het was weer bijna zover..

 

Extreem

Ik moest ongesteld worden.. Toen het zover was vond ik Nick gelukkig direct weer de “allerliefste, meest behulpzame, leukste, grappigste, waar ik altijd op kan leunen, rots in de branding die ook lekker zijn eigen dingetjes heeft” man. Maar pfjieuw.. Wat gaat er toch een ellende aan vooraf. Ik heb het er al vaker over gehad maar de ene maand blijkt zelfs nog extremer dan de andere maand.

 

Verwaarloosd

En natuurlijk komt het ook nu, echt precies heel erg niet lekker uit! Net nu ik juist zo extra goed bezig was met gezond eten en drinken. Maar ook met sporten! Ik heb het sporten tijdens de zomermaanden behoorlijk verwaarloosd. Tot mijn schande zag ik een paar weken terug al dat het laatste appje naar mijn sportinstructrice van juni was. Uit schaamte durfde ik toen nog even niks te vragen maar ik MOEST echt weer aan de bak. En ik had ook nog eens een leuk idee wat ik met haar wilde bespreken.

 

Ze zei ‘ja’ 

Dus toen zij ‘Ja!’ zei op mijn appje waarin ik mij opnieuw voorstelde en vroeg of ze met me wilde af spreken liet ik mij dat geen tweede keer zeggen en maakte ik voor diezelfde dag nog een afspraak. Als ‘straf’ werd ik volledig, en terecht, afgemat. Tussen mijn gehijg (serieus, ik lijk net een Afghaanse windhond na een race) en slokken water door probeerde ik uit te leggen wat ik van plan was.

 

Noodzakelijk

Kijk het zit zo, ik heb een kantoorbaan. Dus buiten het lunchloopje om zit ik op mijn werkdagen de hele dag binnen. En in de wintertijden kom ik in het donker aan en ga ik in het donker naar huis. Ik mis dan zo enorm de frisse buitenlucht! Aangezien sporten voor mij noodzakelijk is en frisse buitenlucht dus ook dacht ik dat het handig zou zijn om die twee te combineren? Dus het plan is gemaakt! Dat niemand boven mijn gehijg uitkwam tijdens ons eerste proef rondje buiten neem ik maar even voor lief.

 

Allebei

Maar goed, nu gaat het dus weer even niet zo goed met gezond eten! Kan ik het nou niet gewoon allebei tegelijk? Gezond eten en lekker sporten? Het lijkt bij mij altijd wel of het onmogelijk is om alles tegelijk goed te doen. Of zou ik zo’n honger krijgen van het sporten? Of denk ik dat ik wel iets extra’s mag omdat ik toch gesport heb. Ach.. alle excuses zijn uiteraard alweer in gebruik.

 

Iets te vieren

Ik bedenk me trouwens net dat er nog een halve chocolade taart in de vriezer staat.. Die ga ik er even uit halen want mijn allerliefste, meest behulpzame, leukste, grappigste, waar ik altijd op kan leunen, rots in de branding die ook lekker zijn eigen dingetjes heeft” man heeft een nieuwe baan en dat moet natuurlijk wel gevierd worden!

 

Morgen

Morgen ga ik er echt echt echt weer tegenaan! Volledig! Met sporten en met gezond eten en drinken! Dus met alles! Morgen..  Alleen vandaag nog.. Nee, val me niet in de rede! Ga niet met me in discussie! Geef me vandaag geen schop onder mijn kont! Kom vandaag niet met ‘zou je dat nou wel doen?’ Pas op! Hou je koest, ik ben levensgevaarlijk… Want ik ben hormonaal geladen! Proost en tot volgende week.