Kim Kims blog
11 oktober 2017
Nu ineens zijn ze toch weer onweerstaanbaar geworden..

Week 55 Aantal kilo’s: 90.9 (-17.1 kilo)

Joehoe! Ja hoor! Ik ben weer terug in het juiste ritme. In het juiste eet ritme wel te verstaan.. Kwark als ontbijt, gezond belegde crackers als lunch en avond prakjes boordevol groentes! Ik ga lekkerrr!

 

Aangapen

Maar.. Net als ik er zo lekker in zit gapen die chocolade pepernoten me grijnzend toe vanuit de schappen. Vorig jaar heb ik zo’n beetje een hele blog gewijd aan chocolade pepernoten. Het is echt verschrikkelijk maar dat komt dus doordat ik ze zo afschuwelijk lekker vind.

 

Onweerstaanbaar

En nu liggen ze er dus weer, al een tijdje trouwens hoor. Ik had ze uiteraard allang opgemerkt. Maar nu ineens zijn ze toch weer onweerstaanbaar geworden. Toevallig, of misschien wel helemaal niet toevallig is het precies dezelfde week als vorig jaar dat ik chocolade pepernoten als avondeten heb gegeten.

 

Misselijk

Zou het een marketing truc zijn? Ze weten dat je het een bepaalde periode kunt negeren maar dat je toch ooit een keer overstag gaat. Zo ook nu, ik ben weer voor de bijl gegaan! Vorig jaar werkte het om me er misselijk aan te eten. Ik was meteen klaar voor de rest van de Sinterklaas tijd.

 

Hysterisch

Toen ik op vakantie ging had ik al een klein zakje meegenomen voor in het vliegtuig. Maar ik kwam er niet aan toe tijdens de vlucht, iets met een hysterisch kind.. Ze belanden dus gezellig in een schaaltje op ons vakantie adres. Nou, ik kan je verzekeren dat tijdens zonnige dagen chocolade pepernoten toch lang niet zo lekker blijken te zijn. 

 

Slechte la

Afgelopen weekend belandde er dus toch een zak chocolade pepernoten bij ons in de ‘slechte’ la.. En tsja, ik was dus zaterdagavond echt héél erg zielig. Want ik was ziek en ik kon dus niet mee naar datt te gek gave feestje wat eigenlijk oorspronkelijk op de planning stond. Dus ja.. je raadt het al, het excuus was gevonden!

 

Troost

Ik mocht mezelf héél hard troosten met chocolade pepernoten. En dat heb ik gedaan! Onder een dekentje, met een pot thee binnen handbereik en een hele slappe maar fijne film op televisie mocht ik mij verliezen in een bakje met chocolade pepernoten.

 

Klaar!

Ik was kotsmisselijk maar wauw wat was het lekker! Ik heb er dubbel en dwars enorm keihard van genoten. En nu? Klaar! Been there, done that! Nu maar hopen dat het tot en met 5 december héél zonnig weer wordt in Nederland..