Kim Kims blog
20 september 2017
Ik ben wéér de dikste
Week 53 aantal kilo's: ??
 
Nou, hier lig ik dan.. in mijn bikini op een loungestoel aan het zwembad van een heerlijk vakantie huis in Portugal. Of eigenlijk, zeg maar gerust: vakantie villa. Want potverdikkie wat hebben wij het getroffen! Ik lig erbij als een vorstin. En omdat we met een hele fijne groep mensen zijn worden de taken verdeeld dus heel hard chillen zit er  deze vakantie gewoon in. Cis is het enige kindje dat mee is dus over aandacht voor haar hoef ik me al helemaal geen zorgen te maken. 
 
Gemak
Terwijl ik dit aan het schrijven ben zijn de mannen boodschappen aan het doen, ligt Cis in bed voor haar siësta en liggen de vrouwen dus op van die fijne stoelen. Volledig op ons gemak.. er wordt gepraat als we willen praten maar als we niks zeggen voelt het ook prima. Een heerlijke ambiance met heerlijke mensen.. 
 
Schamen 
En wat voor mij dan een hele fijne bijkomstigheid is.. ik hoef mij niet te schamen, voor niks, dus ook niet voor mijn lijf. Ik ben gewoon Kim voor de mensen met wie ik hier ben. Niet dat we het daarover hebben ofzo hoor! Juist helemaal niet eigenlijk, maar dat hoeft ook niet want dat weet ik gewoon. 
 
Vergelijken
Natuurlijk zit ik nu letterlijk beter in mijn vel dan vorig jaar! Maar vergelijken doe ik nog steeds, ik weet het.. ik wil het niet! Maar het gaat vanzelf.. En de conclusie is: ik ben wéér de dikste. Maar ik weet nu ook dat ik daardoor echt niet minder ben. Al geloof ik dat soms zelf nog niet helemaal. 
 
Verbeter punt
Laatst zei een vriendin dat je altijd wel iets aan jezelf wilt verbeteren. Er blijft dus eigenlijk altijd wel iets om over te zeiken als het ene 'verholpen' is komt het andere 'probleem' op de proppen. En dat klopt want ik weet al wat mijn volgende verbeter punt wordt voor als ik mijzelf 'slank' genoeg vind. 
 
Ontzettend stom
Waarom doen we dat toch? Waarom vinden we onszelf nou nooit goed genoeg? Het is zo ontzettend stom! We doen het onszelf aan, en vooral vrouwen doen het zichzelf aan. Zonde! Echt! Want 9 van de 10 keer als ik een vrouw zie dan zie ik juist iets moois aan haar. Bijna nooit iets stoms of raars of lelijks..
 
De leukste
En ja, ik zou me niks van anderen aan moeten trekken. Ik zou het willen en roep het ook graag tegen anderen, maar in werkelijkheid komt het er vaak op neer dat ik 'gewoon' graag door iedereen de leukste gevonden zou worden. zou zo mooi zijn als wij onszelf zouden zien zoals andere vrouwen ons zien. Dan zou iedereen een stuk zekerder door het leven gaan.