Kim Kims blog
13 september 2017
Het boeit toch helemaal niemand wat ik te melden heb?

Week 52 Aantal kilo’s: 89.8 (-18.2 kilo)

Week 52.. Een jaar geleden begon ik aan dit grote avontuur.. Ik schrok me helemaal de touw-tetter toen Libelle me vroeg of ik wilde gaan bloggen. Er ging van alles door me heen.. Ik dacht “WoW!! Vet eng!!” en “Jeemigt.. Dan weet dus voortaan ‘iedereen’ hoeveel ik weeg! Wat zullen ze wel niet van me zeggen?” 

 

Boeit niet

En ik dacht “OMG! Wat een enorme onwijze mega kans! Wat gaaf! Ik vind schrijven leuk!” Ook dacht ik “Holy.. Waar moet ik het in vredesnaam allemaal over hebben?!” Maar vooral dacht ik “Huh?! Waarom vragen jullie mij? Ik ben toch totaal niet interessant? Het boeit toch helemaal niemand wat ik te melden heb?” 

 

Tienduizend

Wie had ooit kunnen bedenken dat ik zoveel volgers zou krijgen? Op Facebook heb ik rond de 2500 volgers. Maar in werkelijkheid word ik per stukje of filmpje vaak meer dan tienduizend keer bekeken. Dat is natuurlijk he-le-maal niks vergeleken met Enzo Knol.. Maar hé! Je moet ergens beginnen toch? 

 

Uit mijn comfortzone

Wie had trouwens überhaupt gedacht dat Libelle me zou vragen om te gaan vloggen? Ikke niet! En wat ik helemaal niet had verwacht was dat ik ook nog eens ‘ja’ zou zeggen. Dat schrijven was al enorm uit mijn comfortzone laat staan hoe ik het zou trekken om mezelf terug te zien én horen op film! 

 

Bang

Het was volledig tegen mijn gevoel in maar uiteindelijk deed ik het toch.. Vreselijk bang was ik! Om op mijn bek te gaan.. Want eerlijk is eerlijk, als ik op mijn bek zou gaan zou ik ook echt knoerthard op mijn bek gaan. Plat met mijn gezicht vol in beeld. Maar kijk eens aan, hier ben ik! Still standing.. Misschien wel sterker dan ooit. En met iets slankere en gespierde benen!

 

Niet durven dromen

Verbaasd ben ik wel hoor, zeker! Want zo had ik het een jaar geleden echt niet durven dromen. Ik had heus wel verwacht dat wat vrienden en familie me zouden gaan volgen en steunen. Maar dat ik op straat herkend zou worden had ik even niet ingecalculeerd. Dat is zo gek, ik word daar héél verlegen van. Verder dan een stamelend “dank je, leuk om te horen” kom ik meestal niet.

 

Gezonder

Maar het allermooiste is toch wel dat ik een stuk gezonder leef. Ik zit letterlijk lekkerder in mijn vel en straal als nooit te voren. Qua kilo’s ben ik er voor mijn gevoel nog niet en opgeven is absoluut geen optie! Ik ga door tot ik mijn doel bereikt heb: me 100% lekker voelen met en in mijn lijf. Maar ondertussen weet ik ook donders goed dat schoonheid echt van binnen zit! Onwijs bedankt allemaal, zonder jullie was ik niet waar ik nu ben! Liefs en een ‘straal’ voor jullie!