Kim Kims blog
30 augustus 2017
Ik vind het eten te vies en het ijs té lekker!

Week 51 Aantal kilo’s: 90 (-18 kilo)

Wat denk je?! Ik ben bij de Mac Donalds geweest! Niet goed natuurlijk, erg slecht zelfs. En het stomme is: Ik hou niet eens van Mac Donalds! Ik ben echt een slechte voor de Mac.. Ik kies voor een Mac Kroket en dat schijnt onder de Mac Donalds fans echt ‘not done’ te zijn. 

 

Speeltje

Toen we er zaterdagochtend langsreden riep Cis al ‘Cissie hierheen!’ Ik hoopte heel hard dat ze er heen wilde omdat ze de felgekleurde speelattributen zag en niet om die grote gele M die veel en vet eten beloofd. Of om het speeltje wat ze bij haar Happy Meal krijgt.. Want, djiezus, dat speeltje stelt weinig voor zeg! En, hallo wake-up call!! Je krijgt het niet hé?! Je betaalt er gewoon voor! Persoonlijk vind ik ‘speeltje’ trouwens ook altijd een heel vies woord in deze context.

 

Milkshake

Waar ik trouwens wel vol lof over ben is het ijs bij de Mac. Alle soorten ijs die ze hebben zijn héérlijk! De Milkshakes en de Mac Flurry’s zijn echt mijn favo’s op ijs-gebied. En dan uiteraard de Mac Flurry met gele M&M’s.. Lust ik elke dag wel, heus! Maar ik kom er dus vrijwel nooit. Om die redenen, het eten vind ik te vies en het ijs vind ik té lekker.

 

Beloofd

Zaterdagmiddag moesten we weer in de buurt van de Mac zijn en omdat Cis bijna uit haar fietsstoeltje kroop omdat ze geen zin meer had om te fietsen beloofden we haar een ijsje. Soms moet je gewoon even wat over hebben voor je kind. Ik bedoel, zij begon er niet over ofzo. Ik heb dat voor haar bedacht, gewoon omdat ik zo ontzettend veel van haar hou. That's me

 

Etenstijd

Na wat andere winkels, waar Cis iedere keer bij de kassa hoopvol om ijs vroeg was de Mac aan de beurt. Cis vloog, zodra we haar uit het fietszitje tilden, meteen op de speeltoestellen af. Thank god! Ze kwam hier dus niet voor het ‘speeltje’ waar ik straks voor zou betalen. Ondertussen bleek dat het al half 6 was en besloten we dat we hier net zo goed konden eten.

 

Keuzes

Nick bleef bij Cis en ik gaf binnen onze bestelling door. Een menu voor Nick, een Mac Kroket voor mij en een Happy Meal voor Cis. Dat klinkt makkelijk.. Maar dat is het niet. Bij een Happy Meal heb je zoveel opties! Ik weet dat je bij elk menu het drinken moet kiezen maar bij een Happy Meal moet je elke ‘gang’ kiezen, serieus! Je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor tomaatjes in plaats van patatjes. Super hoor, dat die keuze er is. Maar ik denk niet dat ik dat Cis aan kan doen, toch? 

 

Schranzen

Anyhow, ik dacht dat ik wel wat met haar mee kon eten.. Maar no way! Het ging erin als zoete koek! Best heftig toch? Ze is nog geen twee maar weet nu al wat lekker is, ik zweer je dat ze echt zat te schranzen. Precies zoals het natuurlijk hoort bij de Mac Donalds. Je komt er niet voor de gezelligheid in ieder geval. Je duwt het eten naar binnen om vervolgens burpend en zo snel mogelijk dat drukke hysterische hok weer te verlaten. Wel met ballon uiteraard!

 

Gezellig

Terug op de fiets druk makend om een ballon die bijna weg vliegt, want dat wil je echt niet als je nog een paar kilometer gezellig met je kind van bijna 2 moet fietsen.. Bedenk ik me dat ik (v#r5%mm@&) geen ijsje heb gehad. Geen Mac Flurry, geen Milkshake! Nee hé?! En ik hoor mezelf tegen Nick zeggen ‘dat was leuk, moeten we vaker doen.’