Kim Kims blog
23 augustus 2017
Petje af voor al die mensen die zo super gemotiveerd zijn

Week 50 Aantal kilo’s: 90.1 (-17.9 kilo)

Tegenwoordig zie je ze het hele jaar voorbij komen... Je komt er niet meer onderuit. Vroeger, toen de Twix nog een Raider was, zag je ze alleen rond de zomer in magazines. Maar tegenwoordig met internet en vooral Social Media worden ze ongestoord aan de lopende band in je gezicht gesmeten. 

 

Summer proof

De ‘zomer klaar lijven’ vliegen je letterlijk om de oren. Gespierde armen, 6-packjes, aangespannen beenspieren noem het maar op of je bent het die dag nog tegengekomen. Ik geef toe dat ik er best een beetje verdrietig van word en dan voornamelijk omdat ik totaal niet aan dat beeld voldoe. Als ik spierballen maak hangen er kipfiletjes aan de onderkant van mijn armen in plaats van stevige ballen aan de bovenkant.

 

Sexy!

Super knap hoor! Heel sexy! Petje af voor al die mensen die zo super gemotiveerd zijn en die de discipline hebben om zo aan zichzelf te werken! Ik kan er alleen maar jaloers op zijn! En ja, I know.. Ik weet het echt, het is me al vaker gezegd, ik kan dat ook. Zo’n lichaam krijgen.. of in ieder geval iets wat er bij in de buurt komt. Maar dat gaat niet gebeuren! Nooit, kan ik je nu wel zeggen. Simpelweg omdat ik dat niet wil. 

 

Geen tijd

Ja nee, begrijp me niet verkeerd! Ik wil heus wel zo’n lijf, natuurlijk! Alleen dan wil ik er niet zoveel voor hoeven doen. Tsja, en daar ga je dus al.. Dat kan nou eenmaal niet. Jammer! Maar ik heb daar echt geen tijd voor hoor. En nee, begrijp me niet verkeerd! Uiteraard zou ik er tijd voor kunnen maken, absoluut! Maar dat wil ik dus niet.. Ik kan dus eigenlijk beter zeggen dat ik er dus geen tijd voor over heb! Snap je? Want het gaat altijd wel ten koste van iets. 

 

‘Bankzaken’

En inderdaad ook als het ten koste gaat van mijn schaarse ‘bankzaken’ gaat het dus ten koste van iets. Iets héél belangrijks in dit geval! Mijn ‘bankzaken’ en helemaal de ‘bankzaken’ samen met manlief zijn mij heilig. Mijn rustplek, mijn oplaadpunt, mijn ontspan moment. Zonder die bankzaken gaat het leven me te snel en merk ik dat ik als een chagrijnige kip zonder kop met hartkloppingen in de rondte begin te rennen. 

 

Gestreste 6-pack

Dus.. voor mij is het duidelijk, als ik moet kiezen tussen ‘bankzaken’ en een ‘killerbody’ kies ik voor de volle 100% voor bankzaken. Uiteindelijk maak ik die keuze natuurlijk voor de mensen om mij heen. Want hey, zeg nou zelf? Een gestreste, chagrijnige 6-pack met hartkloppingen die als een kip zonder kop in de rondte rent, is echt verre van sexy hoor.