Kim Kims blog
9 augustus 2017
Boeie! Boeie dat het jou te langzaam gaat!

Week 48 Aantal kilo’s: 91 (-17 kilo)

Pfjiew!! Oké.. Inderdaad.. Ik was misschien iets te ambitieus met mijn 25 kilo eraf  in 1 jaar tijd. Ha! Nee nee, dit gaat me niet weer gebeuren! Deze fout heb ik dus al zoooo vaak gemaakt. Te hoge doelen stellen om die vervolgens niet kunnen halen en dan gefrustreerd achter blijven. Hm.. 

 

Min één hele kilo

Dus! Laten we redelijk blijven, het ziet er naar uit dat ik die -25 kilo binnen een jaar gewoon niet ga halen. Tenminste niet als ik op deze (gezonde) manier door ga. Maar ik ben deze week gewoon wel weer ff één hele kilo afgevallen hè?! Jay! Maar goed, dat is heel tof maar 8 kilo in 5 weken gaat hem echt niet worden. Balen!

 

Streng dieet

Ja, oké..  natuurlijk zou ik het ook wél kunnen redden, absoluut! Als ik nu één of ander crash dieet zou gaan volgen de komende 5 weken zou het vast wel moeten kunnen lukken. Ik weet dat het kan. Gebaseerd op mijn ervaringen uit het verleden weet ik zelfs vrijwel zeker dat het kan. Maar dat gaan we niet doen! Ik ga het NIET zo doen! 

 

Dubbele aankomen

Want, ik zal je vertellen waarom niet, in deze valkuil ben ik al zo ontzettend vaak getrapt.. Iets met een ezel? Nou die steen is inmiddels zo versleten van mijn stoten dat ie héél piepklein is geworden. Dus nee! Nu, deze keer gaat dat me niet wéér gebeuren. Ik ga niet wéér als een malle diëten om dan, uiteraard, superblij te zijn met wat ik bereikt heb maar om dan vervolgens weer het dubbele aan te komen als ik weer normaal ga eten. Of omdat ik mega trek heb in extreem veel lekkers na zo'n tijd afzien..

 

Boeie!

Ik wil en mag me niet laten verleiden door mensen die zeggen dat het allemaal veel sneller kan, dat het afvallen volgens hun echt veel te langzaam gaat. Dat ik een schop onder mijn kont nodig zou hebben... Boeie! Boeie dat het jou te langzaam gaat! Voor mij gaat het zo prima, dit is namelijk het echte leven. Het lukt gewoon niet altijd helemaal perfect en supersnel. Dit is mijn lijf en dit werkt voor mij het beste. Beetje bij beetje en met ups en downs.. 

 

Blijvend

Hé maar kijk nou eens? -17 kilo! Ha! En weet je wat nou het aller mooiste en grootste verschil is met al die vorige keren? Deze keer blijft het er af!