Kim Kims blog
24 mei 2017
Wat is dit? En vooral; waar gaat dit heen? Oh my.. wie houdt me tegen?!

Week 39 Aantal kilo’s: 94.2 (- 13.8 kilo)

Oh jongens.. ik ga echt slecht! Ik eet ongezonde dingen, kan werkelijk waar helemaal niks weerstaan! Behalve fruit dan, dat lust ik nu echt even niet.. Ik heb geen zin om te bewegen en ik drink veel te weinig water.. Echt! Het is belachelijk en triest maar ik heb dus een vreetbui van al een paar dagen. Ik voel me stom en dom en toch kan ik die knop niet omzetten.

 

Cola

Zo’n beetje ieder uur denk ik; ‘En nu is het klaar!’ Maar het uur is nog niet voorbij of ik heb alweer een excuus bedacht waarom ik toch iets slechts mag. Ik heb zelfs trek in een glas Cola! Ik drink nooit Cola! Ik hou er niet eens van.. Wat is dit? En vooral; waar gaat dit heen? Oh my.. wie houdt me tegen?! Hellup!! Ik zelf natuurlijk, ik weet het.. Ik ben de enige die dit kan stoppen! Sterker nog, als iemand anders zich nu met me bemoeit dan word ik alleen maar nog opstandiger. 

 

Discipline

Steeds weer verbaas ik me erover hoe de dagen, of hoe het soms per uur verschilt als het gaat om discipline. Terwijl ik dit schrijf heb ik de kast en koelkast al 3 keer doorlopen op zoek naar iets lekkers.. Gelukkig heb ik weinig in huis maar de pannenkoeken die ik gisteravond zo goed heb weerstaan zijn nu op. En ook de aangebroken zak M&M’s die Nick enorm goed verstopt had is bijna leeg. Daarbij moet ik voor de goede orde even vermelden dat het nog maar 12 uur ’s middags is, nog een paar uur te gaan dus vandaag... 

 

Appel en water

Ik ga er maar op uit ofzo, als Cis straks wakker is gaan we wat doen. Op pad met een appel en een fles water, dan kan er niks mis gaan toch? Even naar de speeltuin of gewoon even wandelen. Of even een bakkie doen bij mijn zusje, ja dat ga ik doen! Daar word ik sowieso heel blij van! En als ik heel blij ben dan heb ik geen tijd om aan eten te denken! 

 

Half woord

Cis wordt ook blij van haar tante en als ik vertel dat haar neef en nicht er ook zijn is ze helemaal door het dolle heen. Perfecte oplossing! Iedereen weer blij! En misschien kan mijn zusje me meteen even keihard toespreken. Of toespreken is eigenlijk een groot woord, ik heb aan een half woord genoeg. Haar gezicht zegt me precies wat ik niet wil horen maar wel nodig heb. Van haar kan ik het hebben, van haar wel!