Kim Kims blog
5 april 2017
Zo irritant dat hij me corrigeert als ik dan één keertje iets lekkers neem

Week 32 Aantal kilo’s: 95.6 (- 12.4 kilo)

Vandaag ben ik gefrustreerd. Om aan te geven hoe dat bij mij werkt zal ik mijn gedachtegang met jullie delen..

 

Klote kilo’s

Waarom gaan die klote kilo’s er nou niet af? Ik laat zoveel! Ik ben me de hele tijd bewust van alles wat ik in mijn mond stop, ik sport regelmatig en nog gaat er bijna niks af. Die paaseitjes en chips van gister helpen daar natuurlijk ook niet aan mee. Pfff.. zo gemeen, het kan toch niet zo zijn dat ik alleen maar daardoor niet afval? En nu ga ik dus ook nog juist slechte dingen eten omdat ik een gefrustreerde emotie eter ben? Over eten gesproken, wat moeten we vanavond nou weer eten?

 

Amerika

Iets gezonds uiteraard maar ook iets makkelijks graag. Wraps? Salade? Weet je, ik zeg gewoon eens een keer niks, kijken of Nick er mee komt. Fuck ik moet eigenlijk ook nog op verjaardag vandaag, wanneer moet ik dat nou weer doen? Hm ik dacht juist dat ik vandaag even langer op het werk kon blijven zodat ik mijn Amerikaanse collega’s ook nog even kon spreken. Hoe ga ik dat nou weer oplossen? Misschien moet ik toch maar 4 dagen gaan werken, komt financieel eigenlijk ook veel beter uit. 

 

Niet meer de jongste

Maar als ik 4 dagen ga werken mis ik wel heel veel van Cis! Hoe dit Nick dat toch? En werk ik dan juist niet alleen maar om de oppas te betalen? Ah fuck, Nick eet helemaal niet thuis vanavond. Hm toch maar iets bedenken dan. Het wordt trouwens ook hoog tijd voor een broertje of zusje voor Cis, ik ben tenslotte ook niet de jongste meer. Maar dan wordt oppas regelen helemaal zo’n gedoe.. en dan heb ik het nog niet eens over die kilo’s die ik ongetwijfeld aankom tijdens de zwangerschap? 

 

Even wachten

Nee het kan echt niet hoor, ik moet eerst nog wat fitter zijn. En dat komt eigenlijk wel leuk uit want dan kan ik ook gewoon gezellig die festivalletjes meepakken deze zomer. Ohja! Daar moeten we ook nog oppas voor regelen! En wat moet ik dan in godsnaam aantrekken? De eerste is al op Koningsdag! Ik heb bijna geen leuke goed zittende kleren meer. En dus ook eigenlijk niet echt geldjes om nieuwe kleren te kopen die ik hopelijk over een maand of 2 niet meer aan kan. Holy shit.. aankomend weekend wordt het ook mooi weer! We gaan een weekendje weg met de hele familie! Ik heb de accommodatie enzo geregeld, straks vinden ze het niks..

 

Lange mouwen dingen

En wat moet ik aankomend weekend dan aan? En Cis dan! Shit! Zij heeft alleen maar lange mouwen dingen in haar kast! Zal ik toch maar wat nieuws kopen? Ik moet echt 4 dagen gaan werken dan hebben we tenminste iets meer te besteden.. toch eens informeren bij een Kinderdagverblijf. Vandaag ga ik echt gezond doen! Echt hoor! Dan hebben Nick en ik er tenminste ook geen ruzie over, zo irritant dat ie me corrigeert als ik dan wel eens één keertje iets lekkers neem. Ik heb er wel om gevraagd hoor om mij te helpen maar hij grijpt altijd net op het verkeerde moment in..

 

Uitmesten

Pfff.. Wat een ruk dag! Vanavond eten we kipsalade! Of ik bak een ei, ik kijk wel ff… 4 dagen werken is toch ook niet ideaal.. Vanavond maar eens ff de kasten uitmesten. Oh nee, niet vanavond, vanavond kan ik niet. Morgen dan! Of overmorgen… Ik heb zin in een Snickers!