Kim Kims blog
24 maart 2017
Deze perfectionistische zenuwpees gaat voortaan ook op video vertellen hoe haar week was

Week 30 Aantal kilo’s: 95.5 (- 12.5 kilo)

Nou.. daar ga ik dan! Hup! Ik word zo het diepe ingegooid! Zonder zwembandjes.. Oh ja, wel met een zwemband. Een hele grote zelfs.. Alleen die helpt niet echt tegen het verzuipen geloof ik.. Sterker nog…

 

Vloggen!

Ik ga vloggen! Ja, je leest het goed.. Deze perfectionistische zenuwpees gaat voortaan ook op video vertellen hoe haar week was. Libelle heeft me gevraagd en ondanks dat het echt way out of my comfort zone is kon ik zo’n unieke kans absoluut niet afslaan. Van Libelle mocht ik ook blijven schrijven, maar vlogjes worden nou eenmaal beter bekeken.. Hallo 2017! En hoe meer mensen mij zien, hoe groter de stok achter de deur is. Plus dat als ik gezien word er misschien ook mensen voorbij komen die iets voor mij in petto hebben. Een column in een tijdschrift of krant bijvoorbeeld.. Zucht, dream on..

 

Wennen

Wie weet wordt het vloggen mijn ondergang.. maar laten we van het positieve uit gaan! We gaan het meemaken. Mijn eerste filmpje komt vandaag online op www.libelle.nl! Spannend! Het is best een suf filmpje geworden al zeg ik het zelf. Het is ook zo verschrikkelijk wennen, je bent eigenlijk een soort van in gesprek met jezelf. Heel gek! Maar als ik mijn best doe en een flinke dosis fantasie gebruik zie ik jou en vertel ik mijn verhaal aan jou. 

 

Schaamte voorbij

Vooral bij filmpjes zie je vaak ingestudeerde teksten, dat wil ik zo veel mogelijk voorkomen. Mijn insteek zal zijn dat de filmpjes net zo open, eerlijk en ongenuanceerd zijn als mijn blogs. Ik beloof bij deze dan ook meteen plechtig dat de volgende filmpjes wat vlotter zullen zijn. Inmiddels heb ik al wat oefen filmpjes opgenomen en het gaat telkens een stukje beter, ik ben de schaamte wel redelijk voorbij. Bizar hoe snel dat gaat eigenlijk. 

 

Hoe moet dat?

Het filmpje van vandaag heb ik een aantal weken geleden al ingeleverd, bij Libelle moesten ze eerst ook het één en ander uitzoeken. Het bewerken doen ze namelijk daar, zij plakken en knippen er een mooi geheel van. Ooit wil ik dat zelf ook leren maar er is ineens zoveel wat ik nog wil leren. Hoe krijg ik het filmpje op mijn website bijvoorbeeld? Of kan dat niet? Heb je daar een You Tube kanaal voor nodig? Oh god! Moet ik een You Tube kanaal account aanmaken? Hoe doe je dat in godsnaam? 

 

Facebook

Ik weet wel hoe ik het filmpje moet delen op mijn Facebook pagina, dus daar zullen ze uiteraard voor jou ook steeds zichtbaar zijn. Sowieso wel leuk om af en toe een kijkje te nemen op mijn Facebook pagina trouwens. Ik post er mijn blogs en mijn vlogs, ook komt er bijvoorbeeld zeer binnenkort weer een leuke win actie aan. Like de pagina dan meteen even want op die manier blijf je op de hoogte van wat ik plaats. 

 

Trouw

Geen zorgen trouwens als je het liefste ‘gewoon’ wilt blijven lezen. Hier, op deze website, zal ik gewoon zoals elke week trouw mijn stukje tekst blijven plaatsen. Veel te leuk dat schrijven! Whish me luck!