Kim Kims blog
6 januari 2017
Het werd een vreetbui van 5 dagen

Week 19 Aantal kilo’s: 97.8 (- 10.2 kilo)

Gelukkig nieuwjaar! Voor iedereen! De aller-allerbeste wensen! Dat iedereen zijn dromen waar mag maken. Dat je doet waar je je het beste bij voelt. Net als ik… Ughum! Jemig wat een rotweek was dit! Poeh… Waar iedereen zijn of haar nieuwe jaar vol goede moed met gezond eten en in de sportschool begint, laat ik het juist verschrikkelijk afweten. Wat een ramp dit!

 

Vreetbui van 5 dagen

Laten we beginnen waar ik vorige week geëindigd ben: Oud & Nieuw. Ik zou gaan genieten… Nou, dat is gelukt hoor! Geen twijfel over mogelijk! Er is echt vingerlikkend goed gekookt, alle bordjes gingen schoon leeg en ik heb zelfs nog extra ijs opgeschept. Ach, het mocht even, keihard genieten.. Even! Alleen dat ‘even’ is dus niet bij ‘even’ gebleven. Ik durf het bijna niet te zeggen maar het is een vreetbui van 5 dagen geworden… Bizar, ik kon mezelf er echt niet eerder toe zetten om de spreekwoordelijke draad weer op te pakken. Zelfs niet met deze blog in mijn achterhoofd.

 

Standje ‘negeren’ en excuses

Gek toch? Gek dat ik mijn brein even tijdelijk kan uitschakelen en op standje ‘negeren’ kan zetten? Ik deed gewoon de hele tijd net of ik helemaal niet aankomende vrijdag mijn gewicht moest delen. Belachelijk dat ik een paar weken geleden zo baalde omdat ik een klein beetje was aangekomen, terwijl ik redelijk mijn best had gedaan. En dat ik dan nu zo’n beetje al het eetbare wat op mijn pad kwam naar binnen duwde, en mooie excuses bedacht waarom dat nu even wél zou mogen…

 

Wisselwerking

Ook qua beweging heb ik het behoorlijk laten afweten. Het is echt een wisselwerking, ik voel me slecht. Ik voel me bluh… Ik heb last van mijn rug en mijn suikerspiegel heeft het zwaar te verduren. De gewone spiegel trouwens ook, want mijn huid wordt er niet beter op en ook mijn ogen stralen minder. Ik wil het niet, maar ik doe het toch: eten. Het zal altijd zo blijven denk ik. Tenminste, daar ga ik maar vanuit, dan kan het alleen maar meevallen. Nu duurde de vreetbui 5 dagen, ik hoop de volgende keer ‘maar’ maximaal 4.

 

Klaar mee!

Op dag 5 heb ik me ’s avonds volledig laten gaan op sushi, wijn en chocolade. En toen was ik het zat, ein-de-lijk! Gelukkig! Ik was al bang dat er geen einde aan ging komen. Het was een strijd, maar ik heb mezelf toch nog kunnen herpakken. En nu ben ik er wel weer een tijdje klaar mee, met dat gevreet en dat gezuip. Gatver! Komend weekend ben ik de BOB! Man blij, ik blij… Iedereen weer blij.