Kim Kims blog
29 december 2016
Toffe Kerst.. Even iets anders :)

In de bloggers wereld terecht komen heeft nog meer voordelen! Ik mocht meedoen aan Toffe Kerst van TOF Academy, nou dat klinkt tof toch? Ik kreeg iemand toegewezen en met behulp van de website en social media van die persoon moest ik een cadeautje uitzoeken.

 

Bingo: Connection!

Ik kreeg de mail met de naam, website, you tube en instagram account en nieuwsgierig als ik ben klikte ik zonder alles goed te lezen op de website link. Huh?! Die werkte niet! Even terug naar de mail, oh ‘website is in onderhoud’. Tuurlijk! Dat heb ik weer.. Oke, Instagram dan. Hmm daar kwam ik toch wel wat meer te weten. Dat ze echt Fu Zandy heet bijvoorbeeld en dat ze prachtigs is, wat een uitstraling heeft deze vrouw. En dat ze van lekker eten houdt.. Bingo: connection!

 

Haperingen en  versprekingen

Maar ik kwam er ook achter dat ze een echte vlogger is, zo knap vind ik dat. Het klinkt misschien raar, maar schrijven is toch een soort van anoniem. Met je hoofd in beeld vind ik doodeng! Bij mij zou zo’n filmpje 500 keer overnieuw moeten omdat ik veel te perfectionistisch ben. Ik wil geen haperingen, geen versprekingen die je voor je gevoel enorm snel corrigeert maar die op een filmpje altijd een eeuwigheid lijken te duren. Dat rare gezicht dat ik trek bij het uitspreken van sommige woorden, en dan heb ik het nog niet eens gehad over mijn stemgeluid! WoW! Je zou er maar de hele dag naar moeten luisteren.

 

Stoer

Maar zij doet het gewoon even, bijna dagelijks zelfs. Wat een leuk en stoer mens. En die moest ik blij maken met een cadeautje?! Oef.. Ze ziet eruit alsof ze alles wat ze wil meteen aanschaft en anders zorgt ze er volgens mij wel voor dat ze het krijgt. Ik besloot om er vooral niet te lang over na te denken en op mijn gevoel te vertrouwen. Hup: pakketje op de bus! Oef.. vanaf dat moment keek ik dagelijks op haar accounts, ik was zo nieuwsgierig naar wat ze ervan zou vinden!

 

Spanning!

Afgelopen zaterdag ontving ik mijn pakketje! Leuk! Leuk! Leuk! En spannend! Want hoe zou diegene mij zien? Hoe zij hij/zij over mij denken en had diegene iets gekocht wat ik leuk zou vinden? Ik scheurde het pakketje ongecontroleerd open en er zat van alles in! Ik had verwacht dat mijn cadeautjes te maken zouden hebben met gezond eten, afvallen en sporten. Maar dat was niet zo, blijkbaar komt mijn persoonlijkheid in mijn blogs toch beter naar voren dan ik denk. De cadeautjes waren voor mij en gingen over mij.

 

Eerlijk, oprecht en leuk

Een sjaal om mijn kleding op te fleuren, warme huis sokken om mee te chillen. Paperclips in de vorm van snorretjes gewoon omdat die tof zijn en het boek ‘100 dingen die een moeder eens in haar leven moet hebben gedaan’ Wat een leuke vondsten allemaal! En dan die kaart die erbij zat, zo ontzettend lief ik kreeg er rode wangen van. Zo schreef ze onder andere: “Je komt op mij over als een stoere, lieve mama die als de beste sporten en bank hangen kan combineren. Je schrijfstijl spat van de energie en is zo vriendelijk, dat ik zou denken dat je lezers je beste vriendinnen zijn. Eerlijk, oprecht en leuk zijn de woorden die me te binnen schieten” Wauw toch?! Ik kan alleen maar keihard hopen dat ik die indruk bij iedereen achter laat.

 

Kers op de taart

En wat denk je? Ja, er komt gewoon nog een verrassinkje.. De afzender was Fu Zandy! Juist ja, die leukerd waar ik ook wat voor mocht kopen. Zo grappig! Of het nou zo bedoeld was of niet. Dankjewel lieve Fu! Fu heeft een video gemaakt terwijl ze mijn cadeautjes uitpakt. Ben je nieuwsgierig naar wat ik voor haar gekocht heb en wat zij er van vindt? Klik dan hier.